QNB eFinans'tan Duyurular

QNB eFinans Geliştirmeler Mayıs 2021

28 May 2021, Cuma

1. Defter yükle ekranına "Yükleme Öncesi Gerekli Kontroller" başlıklı bölüm eklenmiştir. Firma ayarları, şirket bilgileri ve muhasebeci bilgileri bölümlerinde tanımlanması gereken bilgilerin tanımlı olup olmadığını sistem otomatik kontrol etmekte ve tanımlı olmaması halinde kullanıcıları tanımlaması için yönlendirmektedir.

2. Detaylandırılmış Giden Tutar Bazlı Raporlar ekranında e-Fatura ile ilişkilendirilmiş irsaliye numaralarının tek kolonda görünmesi sağlanmıştır. Numaralar virgül ile ayrıştırılmıştır.

3. e-SMM ve e-MM makbuz sorgulama ekranlarında listelenecek belge sayısı 50'ye yükseltildi.

4. “Gelen e-Belge Saklama” ekranları aracılığıyla e-Arşiv, e-SMM, e-MM ürünlerinde kullanılmak üzere; gelen belgeyi portalda saklama özelliği eklenmiştir. Kullanıcılar kendilerine e-Posta ya da kargo ile gelen belgelerini, sistemimize tarih, numara gibi referanslar ile kaydedip, istedikleri zaman bu belgeleri listeleyebilir ve görüntüleyebilirler. (Bu özellik kullanıcının manuel işlem yapmasını gerektirir. Otomatik entegrasyon değildir, pdf, html ve xml formatlarda saklanabilir.)

5. e-SMM ve e-MM ürünlerinde belge taşıma imkanı getirildi. Kullanıcılar daha önce farklı entegratörlerde oluşturdukları e-Belgeleri sistemimizde saklayabilecek.

Ürünlerimiz hakkında bilgi almak
için tıklayın, Sizi Arayalım!